dijous, 21 de maig del 2009

Borders en adopció





Aquí us poso les fotos d'uns cadellets que es troben en adopció. No són cap camada programada, sinó una mare i els seus 6! cadells que han estat abandonats. Es troben a la muntanya, però a les gosseres de la zona no hi ha espai, i si no se'ls troba una casa d'acollida aviat podrien ser sacrificats.

Si voleu adoptar o acollir algunes d'aquestes preciositats contacteu a kirax8@hotmail.com

divendres, 15 de maig del 2009

Alaska TROBADA!


Aquesta preciositat es diu Alaska, té un any, deu pesar uns 35 kg. És molt i molt manyaga amb la gent. Va desaparéixer ahir de Vinyoles, un poble de la zona de les Masies de Voltregà (Vic). Es creu que la poden haver robat perquè es va trobar un forat al tancat. Està xipada i totes les vacunes en regla.

Els seus amos la busquen per tot arreu! Si la veieu contacteu amb Toni a:
93 850 43 24
615344690

E-mail: tonimalamute@hotmail.com

dimarts, 12 de maig del 2009

Lula ADOPTADA!!


Aquesta gosseta té només 5 mesos, és molt carinyosa i li encanta jugar. És mooolt àgil i activa, ideal per fer activitats com canicross o agility. És urgent trobar-li una casa d'acollida o adopció definitiva, ja que l'han tret de la gossera, i la té en acollida una companya però ja en té molts i no pot més...

Contacte: Mar kirax8@hotmail.com

Trobat gatet a la Devesa de Girona!

Ahir dilluns 11 de Maig es va trobar a la zona de la Devesa un gat mascle, de color negre, amb una taca a la panxa de color blanc, i els ulls groc-verds. No està esterilitzat, però és molt carinyós, i es mostra acostumat a la presència de gossos, tot i que quan es va trobar estava molt espantat. NO porta xip.
Si és el vostre gat si us plau truqueu al
620442275

Pointer en adopció, a Lleida!

Avui ens ha arribat aquesta petició d'ajuda urgent:

Necesito ayuda URGENTE !!!!!!

Una vecina ha encontrado una pointer abandonada, esqueletica y con las almohadillas abiertas de tanto caminar, ella no puede tenerla en casa, ya que tiene uno y no la acepta.

Me da el dia de hoy para buscarle casa sino se lo lleva a un cazador que conoce porque no sabe donde dejarlo, ya le he dicho que me de mas tiempo pero dice que no quiere tener un disgusto y encontrase al suyo (es un pequines) muerto o medio muerto.

Podeis ayudarme a difundirla por si le saliera una casa de acogida o alguna protectora lo acogiera, no quiero que vuelva a manos de otro cazador, pariendo toda la vida y que en unos años la vuelvan a dejar tirada.

Es jovencita tendra un año y poco, es hembra y muy muy cariñosa, al principio tiene miedo, y se tira para atras, pero no gruñe ni nada, se deja hacer, ayer me lamia la mano mientras le curaba las heridas de las patas.

contacto :
irune74@gmail.com
telf. 619.03.84.53.
Esta en Lleida.


Muchas gracias