dijous, 9 de juliol del 2009

Gossa perduda a Pedret!!!!



El dijous 2 de juliol l'Eugènia va perdre la seva gossa Noodles, d'1 any d'edat i de raça Bobtail, per la zona de Pedret, a Girona. La Noodles té el pèl curt, d'uns 3 o 4 dits de llarg, perquè li havien tallat el cabell fa poc, i porta un collar metàlic que sembla una gargantilla doble.
Està xipada, amb número de xip 977200007260702, i no està esterilitzada, possiblement ha entrat en zel. No es descarta que l'hagin robada, doncs anava amb altres gossos que no eren de raça i que s'han pogut recuperar el mateix dia.

Si la veieu, truqueu ràpidament a l'Eugènia: 605 394364 o a en Joan: 622 076624

diumenge, 5 de juliol del 2009

ADOPTADA pels arreplegats!!!!


Recollida ahir al poble de Les Planes d'Hostoles. Estava ferida i l'hem acollit per tenir-ne cura fins que apareguin els amos. Porta xip, però no està registrat a la base de dades del Col.legi de Veterinaris.
Per a qualsevol informació, deixar missatge en aquest blog.

divendres, 3 de juliol del 2009

Gordi i Peque en adopció

L'Ariadna fa una gran feina pels gats, conscienciant a la gent sobre la importància de l'esterilització, i ajudant a trobar una llar per a aquells cadells quan no s'ha pogut esterilitzar a temps. Aquest és eñ cas de la Gordi i la Peque, dues gatetes de 2 mesos que busquen una família que els estimi de veritat. Ella s'està encarregant de cuidar-les i sobretot, de sociabilitzar-les, per tal que puguin conviure la mar de felices amb una bona família.

Aquí us deixo les fotos i el que ens explica l'Ariadna:



Gordi es una tragona y le encanta que la mimen, de hecho te pide que la cojas en brazos! jiji es una bolita muy dulce :)

Peque es un primor, un poquito timidilla, pero le encanta estirarse encima de quien sea y enseguida se pone panza arriba para que le acaricies :)

Tienen menos de 2 meses.

Las dos son muy cariñosas (yo me he encargado de atontarlas desde pequeñas), no arañan ni muerden, y de hecho no las he visto nunca bufar.

Si quiereis adoptar a una de las dos o sabeis de alguien que quiera y q le gusten mucho los animales, decídmelo!

Contacto: huran@hotmail.com

dimecres, 1 de juliol del 2009

IRIS ROBADA

IRIS, una preciosa Setter Anglesa de color blanc i negre, es va perdre (sembla que la van robar), el dissavte dia 27 de juny a Girona. Duu el xip corresponent, i està esterilitzada, per tant pensem que si l'han robat per caçar o criar no els serà útil i l'abandonaran. És molt manyaga i carinyosa. La Iris va ser utilitzada durant anys per a la caça i per criar, i tan sols fa dos mesos que va ser adoptada per aquesta família. Ara la busquen desesperadament, i estan disposats a recompensar a qui els torni la seva gossa. Si la veieu truqueu a:

MAS GUITART (Galliners) 972 560320

Kilo, adopcio o acollida urgent!!!



Aquest és en Kilo, un american stafford que va ser retirat al seu amo per no tenir llicència. El gos ha arribat a Animals Sense Sostre en bon estat i ben cuidat, però cada dia que passa està més deprimit. Es passa el dia plorant i no es mou de sobres les fustes on sol seure, pràcticament no menja res. Només busca carícies, li encanta posar el cap sobre la falda i quedar-se adormit.



Està molt trist i necessita una família que l'estimi i que es preocupi de tenir tots els papers en regla, ja que es tracta d'una raça classificada com a potencialment perillosa, un factor en contra seva, ja que el seu caràcter afable i carinyós diuen tot el contrari d'ell. A més, té uns 10 anys, així que estava acostumat a viure en família, i degut a l'edat té un petit tremolor a les potes.

És un cas difícil, però en Kilo es mereix una oportunitat igual que qualsevol altre gos, i encara té molt d'amor per donar.

Contacte LEIRE: animalssensesostre@gmail.com

Milagros necessita casa d'acollida



Aquesta preciositat es diu Milagros, i amb el seu nom ja deveu imaginar que no ha tingut una bona vida.
La van trobar abandonada en un bosc a Vilafranca, malferida, desnutrida i amb molta por als humans. Van trigar uns quants dies a poder-la rescatar, i les fotos són del moment en que la van pujar al cotxe per dur-la directament al veterinari.
Actualment es troba ingresada a un centre veterinari de Sant Adrià del Besós, té anèmia, erhichia i leishmania, i una pota trencada. Es busca casa d'acollida per tal que es pugui recuperar i ser adoptada, o adoptant definitiu.


Si podeu ajudar-la, contacteu amb FAADA al 902 222 341, o a través de www.faada.org
Amb medicació, menjar i molt d'amor serà una gossa meravellosa i guapíssima!!!!!

Adopcions a Caniland

Aquests dos casos ens arriben a través de la Patrícia, voluntària de la protectora Caniland, a Barcelona.

Aquests són en Miki, un minilabrador de 3 mesos que van trobar per la carretera, ple de paparres. És molt dolç i tranquil, però el refugi no és el lloc adequat per a un cadellet.

I la Pecas, una barreja de border collie o border australià, d'uns 8 o 9 mesos. Aquesta femella la van llençar per sobre la tanca durant la nit, pesa uns 10 kg i l'actitud juganera dels cadells.


Contacto: 686.760.412
info@caniland.org