dilluns, 8 de desembre del 2008

Aquest gatet JA HA TROBAT UNA LLAR!


Aquest preciós gatet va ser trobat al carrer per una noia. Tenia una pota trencada, però semblava estar acostumat a viure en família, i estava molt net i ben alimentat. La noia es va preocupar de curar-lo esperant trobar la seva família, però d'això ja fa un mes i mig, i ningú l'ha reclamat. Ara la noia li busca una bona llar, ja que la seva gata no accepta aquest nou membre de la família, i no se'l pot quedar.

Pel que es veu és un gatet dòcil, juganer, amb molt bon caràcter, vacunat, castrat i acostumat a viure dins d'un pis.

Si sabeu d'algú que el vulgui adoptar, contacteu a esthergaia@gmail.com

dimarts, 2 de desembre del 2008

Segueixen buscant-los

Fa ja quatre mesos vaig perdre els meus dos gossets mentre eren a la casa de pagès d'un amic i nosaltres de vacances. Des de la nostra tornada estem esmerçant tots els esforços per aconseguir trobar-los ja que creiem que o bé van anar a parar a algun lloc perduts o bé algú els va prendre pensant-se que eren abandonats quan en realitat jugaven pels entorns de la casa situada al cor de Llaers (Ripollès) on un amic en tenia cura.

No perdem l'esperaná de recuperar-los i en continuem fent difusió per si podeu penjar el missatge a les vostres pàgines web, enivant-ho als amics o als mitjans que puguem o estimeu oportuns.

En faig una breu descripció:

Inca: Border Collie d'un any i mig, blanc i negre. Mascle.
Lorca: mestís d'un any i escaig, marró fosc de sobre i marró clar de sota. Mascle

Per qualsevol pista agrairia amb escreix que m'ho féssiu saber.

Una abraçada d'esperança
Montse (6915246539)
Òscar (695522204)