dimecres, 28 de gener del 2009

Aquesta dolceta busca una llar


Un company de feina de l'Oskar va trobar aquesta preciosa gosseta atropellada enmig de la carretera, i no va dubtar a recollir-la i endur-se-la a casa per cuidar-la. Per sort, només tenia afectats els coixinets de les potes del darrera, i gràcies a l'atenció veterinària i a les cures que aquest company li ha fet diàriament, ara la gosseta es troba totalment recuperada.

Aquest noi ja té 4 gossos, i com comprendreu no pot fer-se càrrec de cap més, però tampoc li agradaria dur-la a la protectora, ja que la gosseta és una mica espantadissa, i un entorn de tants gossos no faria més que agreujar la seves pors.
Ara només necessita trobar una família que l'estimi i en qui pugui confiar. Deu tenir uns 3 o 4 anyets, i és de mida mitjana (pesa uns 10 Kg). Penseu que les fotos són fetes el mateix dia que la van recollir, mireu quina carona...


No tenim massa temps per trobar-li una llar, ja que el noi no pot tenir-la gaire dies més, però tampoc vol donar-la a un qualsevol, es vol assegurar que serà ben atesa i molt estimada. Així que si aneu sobrats d'amor i no sabeu a qui regalar-lo, aquesta és la vostra oportunitat ;)

Contacte: esthergaia@gmail.com