dijous, 19 de març del 2009

Ray y Zen ADOPTATS!


Aquests dos germanets tan bonics es troben en acollida a casa la Mar. A la gossera on estaven, fora de Catalunya, hi havia la mare i cinc cadells, i havien de ser sacrificats.


Per sort, l'esforç de la Mar i unes companyes ha servit per salvar-los la vida. Un dels cadells ja ha estat adoptat, però aquest parell encara esperen trobar una llar, igual que la mare i els altres dos cadells, que es troben també en acollida en aquests moments.

Sobre en Ray i en Zen us podem donar més informació, ja que els tenim més a prop i vivim les experiències que ens explica la Mar.


Ray: Té un ull verd i l'altre blau, pèl blanc, orelles de punta i trufa despigmentada. Tot i ser bastant albí no presenta cap problema d'oïda ni de visió. És molt actiu, gens espantadís, molt juganer. Necessita una família que li garanteixi l'exercici que necessita aquest tipus de gos actiu. Les taques dels llagrimals són dels temps a la gossera, i es poden treure fàcilment.


Zen: ulls blaus, cara blanca i negra, és més espantadís però s'està recuperant. És juganer però de moment més tranquil que el seu germanet Ray.

Si esteu interessats, contacteu a kirax8@hotmail.com