dijous, 19 de març del 2009

Ray y Zen ADOPTATS!


Aquests dos germanets tan bonics es troben en acollida a casa la Mar. A la gossera on estaven, fora de Catalunya, hi havia la mare i cinc cadells, i havien de ser sacrificats.


Per sort, l'esforç de la Mar i unes companyes ha servit per salvar-los la vida. Un dels cadells ja ha estat adoptat, però aquest parell encara esperen trobar una llar, igual que la mare i els altres dos cadells, que es troben també en acollida en aquests moments.

Sobre en Ray i en Zen us podem donar més informació, ja que els tenim més a prop i vivim les experiències que ens explica la Mar.


Ray: Té un ull verd i l'altre blau, pèl blanc, orelles de punta i trufa despigmentada. Tot i ser bastant albí no presenta cap problema d'oïda ni de visió. És molt actiu, gens espantadís, molt juganer. Necessita una família que li garanteixi l'exercici que necessita aquest tipus de gos actiu. Les taques dels llagrimals són dels temps a la gossera, i es poden treure fàcilment.


Zen: ulls blaus, cara blanca i negra, és més espantadís però s'està recuperant. És juganer però de moment més tranquil que el seu germanet Ray.

Si esteu interessats, contacteu a kirax8@hotmail.com


dimarts, 3 de març del 2009

Els cadells de la Blue. TOTS ADOPTATS!

Per fi ja en tenim fotos. Ara tenen 23 dies i ja es mostren molt actius i espavilats. Com recordareu, la mare és la Blue, una border collie, de la que ja vam publicar una imatge. Si algú està interessat en adoptar-ne un, que deixi un missatge al blog o es posi en contacte amb nosaltres al correu mar(arroba)zentinex.com.

Les femelles:



Els mascles:






Maragda, pastora australiana ADOPTADA!

Mar nos habla de una hembra pastora australiana que se encuentra en adopción:

"Esta perrita está en adopción en el CAAC de Mataró. Se llama por ahora Maragda, la fuí a ver y es una pasada, es muy cariñosa y se porta muy muy bien con otros perros. Según me han dicho tiene la cola amputada, la encontraron en Ripollet y no lleva chip. Es jovencita tiene unos 2-3 añitos, eso es lo que me han dicho pero yo la veo más joven. Por favor, a ver si le encontramos una casa a esta preciosidad que seguro que se lo merece, no se puede adoptar hasta el día 9/02/09 porque la han recogido hace poco y esperan a ver si tiene dueño...pero en las condiciones que estaba dudo que tenga uno.

Cada vez hay más border collies o pastores australianos en las perreras y protectoras. Se han puesto de moda y la gente los cría en su casa como si fueran churros, luego los venden y se sacan una pasta porque todo el mundo los quiere ya que son bonitos pero no saben que es una raza que necesita ejercicio y adistramiento, como todos los demás perros...y luego acaban así. Es una pena, por favor difundid a vuestros amigos, esa perrita me robó el corazón y necesita un hogar."

contacto: Kirax8@hotmail.com"


Border collie ADOPTAT!!!!!


Aquest mascle de border collie es diu Gurb, té 1 any i 4 mesos, però per problemes personals la seva mestressa es veu obligada a donar-lo en adopció, una situació que està essent molt dura per ella.

En Gurb, com bé sabeu els que coneixeu la raça de border collie, és molt actiu, i no pot estar-se tancat en un pis, necessita un espai amb jardí o terrassa gran on correr i jugar. A més, té tendència a saltar, per tant ha de ser una terrassa de més de 3 metres, perquè sino saltaria a baix, o un jardí amb una valla alta.


En Gurb és un gos molt intel·ligent, àgil, ràpid i sobretot molt molt carinyós, però si ha de compartir casa amb un altre mascle, és important que aquest no sigui agressiu o massa dominant, ja que en Gurb és tranquil si l'altre gos també ho és, si el grunyeixen s'hi torna, segurament perquè no està esterilitzat.


Li encanta jugar amb la pilota i és incansable, pesa uns 20 Kg i obeeix ordres bàsiques com seu, jau, quiet, poc a poc, etc.

Si algú el vol adpotar, que contacti amb la Mar a kirax8@hotmail.com