dimecres, 24 de setembre del 2008

FADA, RECUPERADA!!!!!!!


LA FADA HA ESTAT RECUPERADA!


Els resposanbles del Bu Bup Parc, juntament amb altres voluntaris, van recuperar a la Fada ahir, 24/09, a mitjanit, després d'entrar a la devesa amb els seus vehicles i de voltar durant hores. Finalment, van poder atrapar-la, i la Fada ara ja es troba de nou amb la seva família, tranquil·la i feliç. Gràcies a tots per dedicar-hi les vostres ganes, temps, esforços i buscar a la Fada com ho heu fet, sense descans i sense donar lloc a la rendició. GRACIES de tot cor.

Aquesta és la Fada, una femella de Podenco Ibizenco que no arriba a l'any d'edat. S'ha perdut per Girona, concretament a la Devesa de Salt, a la zona del Pla dels Socs, el dia 20 de setembre. Va ser adoptada fa pocs dies al refugi Bu Bup Park. Si us plau, si la trobeu truqueu immediatament als telèfons:
696 65 27 49/ 636 92 79 94


La Fada va ser utilitzada per la caça des del seu naixement, i entre altres coses, no va rebre mai l'amor, les cures, els aliments, els jocs que un gos (sobretot cadell) necessita. Per sort, va ser rescatada, i va trobar refugi al Bu Bup Park, on fa uns dies van trobar-li una bona família. Però la mala sort la persegueix, i el passat dissabte es va perdre a la Devesa de Salt. Si us plau, hem de trobar aquesta gosseta perquè pugui gaudir de la seva segona oportunitat, que tant desitjada era per tots! Si la veieu truqueu si us plau!!!