dimarts, 30 de setembre del 2008

Tanquen el refugi d'Animals sense Sostre

A final d'aquest mes la gent del refugi d'Animals Sense Sostre haurà de tancar definitivament les portes. No hi tenen aigua ni llum i tot i que els voluntaris fan esforços per mantenir les condicions al refugi, l'Ajuntament de Gavà els ha donat de plaç fins el proper 30 d'octure per a deixar les instal.lacions.
El problema més gran: més de 120 gossos!!
Tot plegat em recorda vells temps, en que la Protectora de Girona també va haver de tancar i recolocar els animals perquè no tenien recursos per a subsistir ni per a adequar les instal.lacions.
Us demano doncs, que feu un passeig per la web de Animals sense Sostre i conegueu, entre molts altres, alguns d'aquests gossos:

En Bowie, de tot just un any:

La Dobbie, una preciosa doberman, de 3 anys:



En Jou, que amb 8 anys mereix dormir en un llit calentó:



La Moka una divertida canitx de quatre anys:



En Nosé, un imponent gos de dos anys:



En Peluche, un mimós de 10 anys:




En Pongo, una víctima de les modes, de 3 anys:



La Rita, preciosíssima pastora alemany, de 2 anys:



L'Spencer, un hiperactiu bodeguer, de 2 anys, per a qui vulgui un gos amb molta canya:



I així ................ fins a 120 animals :(

dissabte, 27 de setembre del 2008

Gosset perdut a Santa Cristina d'Aro


Aquest preciós gosset es va perdre fa uns dies per la zona de Sant Cristina d'Aro. Intentarem aconseguir més informació, però de moment si algú el veu si us plau que contacti amb els seus amos a: johan.nordstrom@gmail.com

dimecres, 24 de setembre del 2008

El Bú Bup de la Setmana: La Wilka


Aquesta és la Wilka. Ha conegut la brutalitat humana, essent segurament explotada per a la cacera i finalment, abandonada en el fons d’un pou. Malalta, desnutrida, atemorida, sense pèl i ferida de cos i ànima. Així és com la Wilka va arribar al Refugi Bú Bup Park de La Bisbal. La primera vegada que vaig veure-la tot just feia tres dies que era allà i el seu aspecte era penós. Se la veia molt malalta, i coneixent la seva història poc podia pensar-me que ara la Wilka estaria tan recuperada.

El Refugi Bú Bup Park no va tenir miraments a l’hora de tenir-ne cura. Va dur-la al veterinari, li van fer transfussions de sang i va rebre les millors atencions possibles. Poc temps després, apareixia el seu amo. I pretenia recuperar-la. El Refugi Bú Bup Park va fer tot el posible per a què la Wilka no tornés amb aquell impresentable, i ara, per sort, es troba espectacularment bé.

La Wilka ha curat les seves ferides, és una gossa preciosa que, a més, gràcies a les atencions rebudes, ha recuperat la seva confiança en els humans i és carinyosa i tendra. Dóna gust passejar amb ella. És ideal també per a conviure amb nens. Els meus fills l’han passejat i n'estan enamorats.

La Wilka ha recuperat la confiança en els humans i ara es mereix sortir del refugi per a conviure amb ells com a part d’una familia.

FADA, RECUPERADA!!!!!!!


LA FADA HA ESTAT RECUPERADA!


Els resposanbles del Bu Bup Parc, juntament amb altres voluntaris, van recuperar a la Fada ahir, 24/09, a mitjanit, després d'entrar a la devesa amb els seus vehicles i de voltar durant hores. Finalment, van poder atrapar-la, i la Fada ara ja es troba de nou amb la seva família, tranquil·la i feliç. Gràcies a tots per dedicar-hi les vostres ganes, temps, esforços i buscar a la Fada com ho heu fet, sense descans i sense donar lloc a la rendició. GRACIES de tot cor.

Aquesta és la Fada, una femella de Podenco Ibizenco que no arriba a l'any d'edat. S'ha perdut per Girona, concretament a la Devesa de Salt, a la zona del Pla dels Socs, el dia 20 de setembre. Va ser adoptada fa pocs dies al refugi Bu Bup Park. Si us plau, si la trobeu truqueu immediatament als telèfons:
696 65 27 49/ 636 92 79 94


La Fada va ser utilitzada per la caça des del seu naixement, i entre altres coses, no va rebre mai l'amor, les cures, els aliments, els jocs que un gos (sobretot cadell) necessita. Per sort, va ser rescatada, i va trobar refugi al Bu Bup Park, on fa uns dies van trobar-li una bona família. Però la mala sort la persegueix, i el passat dissabte es va perdre a la Devesa de Salt. Si us plau, hem de trobar aquesta gosseta perquè pugui gaudir de la seva segona oportunitat, que tant desitjada era per tots! Si la veieu truqueu si us plau!!!

dilluns, 22 de setembre del 2008

Trobada la seva mestressa!

Finalment han trobat la propietària de la gosseta, que es diu Danna, a Vidreres, que l'havia estat buscant desesperadament. Així que, FINAL FELIÇ!!!!!

La Marta, dissabte a la nit va trobar a fora el restaurant Can Castells, entre Maçanet de la Selva i Vidreres, una gosseta abandonada. És creuada de labrador i de color clar.


L'ha dut al veterinari: té xip però no ha estat donada d'alta, per tant no es pot trobar el propietari que la va deixar al restaurant.
Algú ha tingut la paciència d'educar-la: no entra a dins si no li dones permís, porta la pilota, es queda quieta si li ho manes...
Té uns dos anys segons la veterinaria i és de la mida mitjana.
Primer semblava que podia estar embarassada, però la veterinaria diu que li sembla que no. En cas que ho estigui, es compromet a trobar una llar pels gossets.
Ha estat ben cuidada i té un pel sedós.

Les seves dades de contacte són: martaballomassa@gmail.com

dijous, 18 de setembre del 2008

Aquesta és la Darsy

Aquesta és la Darsy, la preciosa germana d'en Bruc.

Va ser adoptada amb 3 mesos, igual que en Bruc, però ara, amb 6 mesos han decidit tornar-la a ZARPA, la protectora de Saragossa. Aquesta foto és de quan tenia 3 mesos, però segur que està encara més maca. Ja sabeu, si voleu una preciosa cadelleta mestissa de border collie amb pastor australià, la Darsy és el que busqueu. Necessita una família que l'estimi i que li doni molta activitat, ja que aquestes races necessiten fer molt d'exercici, són molt espavilats i necessiten activar la seva ment amb molts de jocs i activitats. Amb ella no coneixereu la paraula avorriment, garantitzat!

Terra, perduda a Figueres

No us podem posar cap foto de la Terra, però us podem dir que és una preciosa doberman de 7 anys, que duu les orelles sense operar, molt manyaga, i que s'ha perdut a Pont de Molins, un poble prop de Figueres en direcció la Jonquera. Duu xip però no duia collar. La seva família la busca desesperadament, o sigui que si algú la troba, si us plau, contacteu amb nosaltres.

Casa d'acollida per la Timba

La Timba té tot just un any. Va ser trobada prop de Bescanó i no porta xip ni collar. És un creuament de llaurador i golden preciosa.
Necessita casa d'acollida o adoptant.
Contacte: 902.222.341 (FAADA) ó 618174783 (Joana)


dimecres, 17 de setembre del 2008

Os presentamos a Jazz ADOPTADO!

Nuestra amiga Mar está estudiando en Zaragoza, y siempre que puede colabora con la protectora ZARPA. A través de ella siempre nos van llegando casos de perros especiales, y los iremos publicando aquí para difundir su adopción. Muchas veces son animales que ha acogido temporalmente en su casa, como en el caso de Bruc (antes Lar) que llegó la familia de los tofus gracias a ella.

Esta vez nos hace llegar un caso muy especial, el de Jazz, un border collie de pocos meses, que se siente muy triste en la protectora.


Os transcribo el e-mail que he recibido de Mar:

"Ayer lunes fui a ver a Jazz al sitio donde lo tienen. A mi me encantó y me gustó su manera de ser. En las fotos lo podéis ver muy atento. Este perrito ha estado mucho tiempo solo sin nadie que le enseñase a jugar...pero aún así le encanta correr, hacer ejercicio (como a todos los borders) y aprende rápido. Estuve un rato haciendo footing con él y es incansable! Hay que decir que este perrito ha estado encerrado bastante tiempo y necesitaría algunos días para adaptare a su nuevo entorno y dueños. Se lleva bien con gatos y otros perros.


Me gustaría preferentemente que se lo quedase alguien que pudiese practicar con él algún deporte porque realmente lo necesita ya que no es un perro de "adorno". Si queréis podéis hacer difusión en otros foros de agility!

Saludos y gracias!"

Si sabéis de alguien que pueda estar interesado, no dudeis en contactar con ella a kirax8@hotmail.com

Estrenamos blog!

Así es, por si no era suficiente con un blog, ahora tenemos dos!!!! Es que el grupo de Montse, els arreplegats y los tofus no paramos ;)

Hemos decidido crear este blog para poder dedicar una atención especial a los animales que no podemos ayudar directamente. Hasta ahora ibamos mezclando nuestras aventuras con la difusión de casos que nos iban llegando de perros perdidos, encontrados y abandonados. Pero pensamos que es mejor dedicar un blog a nuestras aventuras, y otro a estos casos, dándoles la especial atención que se merecen.
Aunque en general, los casos que veréis aquí publicados serán casos muy concretos de amigos nuestros, del refugio Bu Bup Park, donde colaboramos en lo que podemos, o de amigos del círculo de la "bloggosfera perruna y gatuna", las puertas de este blog estan abiertas a todo el mundo, e intentaremos publicar todos los casos que nos lleguen.

Así pues, abrimos este blog recién salido del horno recordando aquellos casos que habíamos mencionado y que aún están por resolver:



PETIT, que sigue en casa de Gemma y Rafa esperando que una buena família lo adopte y le de toda la felicidad que se merece:

INCA y LORCA, perdidos el 19 de julio en la Serra de Llaers.




FOSCA, una labrador negra de 3 años, perdida en Palamós el 25 de junio, detrás de los campos del Intermarché. Su dueño Daniel (658 49 87 01) la está buscando. Está esterilizada y lleva chip.


FOSCA, una labrador negra (no está repetido, se llaman igual y son de la misma raza), de 9 años, estaba en zelo, muy juguetona y llevaba un collar naranja. También lleva chip. Si la veis llamad a Judit al 679 49 32 61.